Onze site maakt gebruik van cookies. Daarmee kunnen we het gebruik van de website analyseren.

Indien u de instelling van uw browser niet wijzigt gaat u akkoord met het gebruik van cookies door onze website. Lees meer...

Akkoord

De doelstellingen van onze stichting zijn puur ideëel. Wij vinden dat onze uitvoeringen bereikbaar en toegankelijk moeten zijn voor een breed publiek.

Daarom is bijvoorbeeld de toegang tot onze concerten altijd betaalbaar.

Maar dat betekent ook dat we niet alle kosten kunnen dekken met de opbrengst van de kaartverkoop. Zeker nu de overheid de cultuursector steeds minder steunt. Daarom zoeken we steeds naar sponsors die onze stichting willen steunen. Sponsoring biedt bedrijven en overheden een uitgelezen kans om zich te verbinden met onze culturele en maatschappelijke doelstellingen.

Onze prachtige omgeving, de vestingstad Heusden, biedt een scala aan representatieve mogelijkheden om uw relaties en gasten te ontvangen en te vermaken op niveau.

Wilt u meer informatie over sponsoring of eens kennismaken met onze stichting? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06-33318257.

Deze bedrijven, instellingen en particulieren gingen u voor. Wij zijn erg blij dat zij onze stichting een warm hart toedragen.


Als hoofdsponsors van onze stichting

Huijbregts Notarissen en Adviseurs - 's-Hertogenbosch en Vlijmen Gemeente Heusden Delft Imaging Steinhoff Fonds - Esch

En overige sponsors en begunstigers

Rapasso: Software voor Cliëntbegeleiding - RosmalenBlueMirror: beweging door reflectie - Heusden

PMA Psychotherapie - Loon op Zand

De heer H.P.T.M. Willems - Drunen
CABU Holding - Udenhout
Vrienden van Stichting Heusden-Vesting Klassiek
De heer en mevrouw Van Griensven - Waalre
Yell en Yonkers - St. Michielsgestel
Van Stokkum Seatings - Drunen
JNV Audio-Visueel B.V. - 's-Hertogenbosch