Afdrukken
Jef Oomen
Voorzitter

Mr. J. (Jef) Oomen

Passie voor Bach.

Vanaf mijn 18-de ben ik in de ban van Bach's passionen, zo diepgaand, invoelende en na bijna 300 jaar nog steeds zo hedendaags omdat Bach als geen ander gevoelens en waarden weet te verklanken, als trouw, liefde, hoop, geloof, vertwijfeling, verloochening, ontrouw en verraad.

Jeanne Pullens
Secretariaat

Mevr. A.M.G. (Jeanne) Pullens
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T 06-51886959

Ik ben er trots op als lid van het Bestuur van de Stichting Heusden-Vesting Klassiek mee te kunnen werken aan de uitvoering van onze Paas- en Kerstconcerten. Elk jaar opnieuw blijken deze concerten mensen te beroeren en ontroeren, niet alleen muzikaal maar zeker ook emotioneel. Maar ook de persoonlijke relatie die met vele van onze gasten is ontstaan koester ik. Het geheel vormt een prachtige opmaat voor zowel de Paas- als de Kerstdagen.

Miel van Hutten
Penningmeester

Dhr. E.W. (Miel) van Hutten

De sfeervolle vestingstad Heusden zonder grote klassieke concerten, dat bestaat toch niet!

Veronique Serpenti
 

Mevr. V.G.M.T. (Veronique) Serpenti

Ik kom uit een muzikale familie en de klassieke muziek werd mij met de paplepel ingegoten. Koormuziek speelde hierin een grote rol.

Muziek is mijn passie en tevens mijn beroep. Het is daarom bijzonder om nu als inwoonster van Heusden-Vesting betrokken te zijn bij deze mooie organisatie. Graag wil ik vanuit mijn ervaring als harpiste en uitvoerend musicus een steentje bijdragen.